м Рівне, вул. Дорошенка 2
пн - пт: з 10:00 до 18:00

ОФІЦІАНТ(КА)

ОФІЦІАНТ(КА)
ОФІЦІАНТ(КА)

Бармени, бортпровідники, офіціанти – представники цих професій займаються обслуговуванням клієнтів у пунктах громадського харчування і в транспорті. Саме вони роблять наше перебування в кафе, ресторанах та в транспорті комфортним і приємним.
Офіціант  – працівник кафе, ресторану чи іншого закладу громадського харчування, який займається обслуговуванням клієнтів. Офіціант зустрічає гостей ресторану, ознайомлює їх з меню закладу і консультує по окремим стравам (наприклад, по складу чи технології приготування, часу очікування того чи іншого блюда), сервірує стіл, приносить замовлення, розраховує клієнтів та прибирає зі столу.

  • Кафе
  • Бари
  • Ресторани
  • Готелі
  • Їдальні
  • Нічні клуби
  • Кейтеринг
  • Водні, повітряні борти, залізничний транспорт
Затребуваність

Прогноз популярності професії на ринку через 5-7 років

Сфера діяльності
Туризм, готельний і ресторанний бізнес.
Вид діяльності
Професії категорії «людина-людина». Професії категорії «людина-людина».
РІВЕНЬ ЗАРПЛАТНІ
200 – 2000 євро
КОМПЕТЕНЦІЇ (ВИМОГИ)
Встановлення контактів: вміння легко знаходити спільну мову з іншою людиною Стресостійкість: вміння зберігати спокій і приймати рішення в складних і напружених ситуаціях Хороша реакція: здатність швидко реагувати в неочікуваних мінливих умовах

Суміжні професії

Send this to a friend